Vacatures voor vrijwilligers in Trefpunt 't Trionk

Vacatutes voor vrijwilliger in Trefpunt 't Trionk


Een bruisend centrum in Haarlem zuidwest voor cursussen , activiteiten en ontmoeting

Trefpunt ‘t Trionk wordt dagelijks door veel buurtbewoners bezocht. Mensen komen voor een cursus (Engels, yoga, Frans, aquarel), komen dansen, anderen doen mee aan één van de creatieve activiteiten, bezoeken de computerinloop of komen lekker lunchen. Natuurlijk is er staat de koffie en thee altijd klaar.

Vacatures voor de koffiecorner

De vrijwillige medewerkers van de koffiecorner zorgen voor de koffie, thee en meer. Deze medewerkers nemen altijd een dagdeel voor hun rekening: een ochtend of middag.  De gastdame of -heer die wij zoeken is gastvrij en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Op dit moment zijn er vacatures voor de donderdag- en vrijdagmiddag. 

Vacatures voor de receptie

Het team van de receptie zorgt ervoor dat de receptie elke ochtend en middag bemenst is. Zij zijn een vraagbaak voor onze bezoekers. Receptiemedewerkers kunnen omgaan met de computer en hebben enige kennis van Word en Excel.  Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor de maandag- en woensdagmiddag.

Spreekt het u aan om een tijdje mee te draaien in ons vrijwilligersteam? Neem dan contact met ons op en vraag naar Mirjam van Geens.

Trefpunt ’t Trionk,van Oosten de Bruijnstraat 60,

Haarlem  T.: 023 – 532 42 61 E.: mvangeens@haarlemeffect.nl