Huiskamer Trefpunt 't Trionk

Huiskamer Trefpunt 't Trionk

Tijdstip: 10:00 - 14:00
Locatie(s): Trefpunt 't Trionk

Heeft u behoefte om onder de mensen te zijn? Door de week iets te doen? Kom dan eens naar één van onze huiskamers: een huiselijke plek voor een praatje, een spelletje en gezelligheid. U kunt hier op 1 of meer dagen per week terecht en natuurlijk is er eerst een praatje met een kop koffie of thee erbij. Er wordt dan in overleg een programma voor die dag gemaakt en wie zin heeft, doet mee. Een activiteitenbegeleidster zorgt er samen met 2 vrijwilligers voor, dat de dag prettig verloopt: zijn de maaltijden besteld? (U kunt kiezen uit 2 menu’s). Lukt het met vervoer of kunnen wij iets voor u regelen met het vrijwilligers vervoer? U kunt gewoon een keer langskomen voor een kopje koffie ter kennismaking. Wij kunnen desgewenst ook eerst bij u thuis komen kennismaken. De huiskamer is ook dagbesteding voor bewoners die extra Is dit misschien iets voor u?

Neem dan contact op met Trefpunt ’t Trionk en vraag naar Marjolein Huijser of Mirjam van Geens.

U bent welkom in de huiskamers van maandag t/m donderdag.

Tijd: 10.00 tot 14.00 uur

De kosten van de huiskamer zijn € 2.00 zonder warme maaltijd en € 8.00 met warme maaltijd. Koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

De huiskamer kan ook een ondersteunende functie zijn voor deelnemers die een dagbesteding nodig hebben. Gezelligheid en een praatje staan hoog in het vaandel. U kunt bij deze huiskamer in Trefpunt 't Trionk terecht op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 Heeft u interesse om deel te gaan nemen aan een huiskamer of wilt u liever eerst informatie? Nieuwe bezoekers zijn van harte welkom!

Meer informatie of aanmelden bij: Marjolein Huijser of Mirjam van Geens, tel. 023 – 532 42 61. Neem dan contact op met Marjolein Huijser of Mirjam van Geens van Trefpunt 't Trionk

Trefpunt 't Trionk

Van Oosten de Bruijnstraat 60
2014 VS Haarlem

Telefoon: 023 - 532 42 61
E-mail: trionk@haarlemeffect.nl

Contactpersoon: Mirjam van Geens
Openingstijden: 09:00 - 16:00 uur

Bekijk de activiteiten bij Trefpunt 't Trionk