Huiskamer in uw wijk

Huiskamer in uw wijk


De huiskamer is de plek waar u terecht kunt voor een praatje onder het genot van een kopje koffe of thee en heel veel gezelligheid.

Er wordt de mogelijkheid geboden om vrijblijvend aan verschillende activiteiten mee te doen. De geboden activiteiten zijn o.a creatieve of bewegingsactiviteiten en geheugen oefeningen. Ook worden er in overleg uitstapjes georgrganiseerd.

Er is een professionel activiteitenbegeleider aanwezig. Die kan u van advies dienen over eventuele hulp, zorg of hulp met vervoer. De eerste keer vindt u het misschien moeilijk om langs te komen. Daarbij kunnen we u zeker helpen. We kunnen eerst met u kennis komen maken bij u thuis. Het is mogelijk om een warme maaltijd te gebruiken tussen de middag tegen kostprijs. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met een dieet en kunt u kiezen uit verschillende maaltijden.

De kosten van de huiskamer zijn € 2.00 zonder warme maaltijd en € 8.00 met warme maaltijd. Koffie ne thee zijn hierbij inbegrepen. De huiskamer kan ook een ondersteunende functie zijn voor deelnemers die een dagbesteding nodig hebben.

Gezelligheid en een praatje staan hoog in het vaandel. U kunt bij deze huiskemer in Trefpunt 't Trionk terecht op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Wilt u meer informatie of eens langs komen dan kunt u contact opnemen met:

Marjolein Huijser of Mirjam van Geens

Tel; 023- 5324261