Maatjes

Zoekt u iemand met wie u samen koffie kunt drinken, wandelen, een spelletje doen of die meegaat naar de dokter?

Wie zich alleen voelt, niet zelfstandig naar buiten kan gaan, een goed gesprek wil voeren, samen met een ander een terrasje wil bezoeken of een museum, kan een maatje vragen bij DOCK Haarlem. Een maatje is iemand, die regelmatig langskomt voor gezelschap, gezelligheid, een praatje, een spelletje, samen boodschappen doen of die u begeleidt in het ziekenhuis, bij een arts of een instantie. Zoekt u een maatje of kent u iemand, die een maatje wil, neem dan contact op met DOCK Haarlem. Het maakt niet uit waar in Haarlem u woont. De medewerker van DOCK komt eerst bij u langs voor kennismaking en gaat samnen met u na of een maatje de beste oplossing is of dat bijvoorbeeld een huiskamer geschikter is. Mocht tot een maatje worden besloten, dan zal hij/zij een bij u passende vrijwilliger zoeken. Er zijn geen kosten verbonden aan het maatjesproject.

Het zou fantastisch zijn als u van uw kant weer iets zou willen terugdoen voor een ander (is niet verplicht, maar wel erg prettig!). U heeft vast en zeker veel levenservaring en deskundigheid, waarmee u een ander zou kunnen helpen. 

Wilt u zelf maatje worden, neem ook dan contact op met onderstaande medewerker.

Contactpersoon: Jacob Carrière, DOCK Haarlem, Broederhuis, Nagtzaamplein 67, 2032 TC Haarlem, T.: 023-5430658/06-81172849, E.: jcarriere@dock.nl.